Publicat el

El capgròs del Rodet celebra el seu 15è aniversari

La Festa Major d’enguany tindrà un caràcter especial pels Bastoners de Sabadell. El Rodet, el capgròs de la colla, celebra el seu 15è aniversari, un any menys dels que fa que gaudim del Ball del Rodet. Per aquest motiu, la colla ha volgut donar un valor afegit a l’esdeveniment tradicional d’aquest any.
En primer lloc, la Judit Carcolse ha dissenyat un roll-up pensat per mesurar la mida dels participants del concurs de voltes del Rodet.
A més, s’han elaborat unes samarretes d’edició limitada amb un disseny renovat de l’anterior, fet també per la Judit. Aquestes samarretes han estat encarregades a la Fundació FUPAR i es posaran a la venda amb la col·laboració d’ANDI-DOWN Sabadell.
L’entitat ha ofert la seva seu del carrer Alfons XIII (al costat de la Faràndula) com a punt de venda de les samarretes, i col·laboraran de la paradeta que hi haurà instal·lada el mateix divendres durant el Ball de Rodet.
També s’han imprès uns díptics que inclouen el dibuix del capgròs pensat perquè els infants vinguin a pintar-lo durant tota la tarda amb l’objectiu de decorar el Passeig de la Plaça Major.
Per últim, els Bastoners de Sabadell volem fer una crida per omplir la plaça Sant Roc la tarda del divendres de la Festa Major i celebrar amb caliu l’aniversari del Ball del Rodet, el ball tradicional més antic de la ciutat. Alhora, també us convidem a enviar-nos els vostres missatges i fotografies a través de l’etiqueta #Rodet15anys a les xarxes socials.

Ball del Rodet 2014- Andi